Van loodgieter tot totaalinstallateur......

Een lening van 100 gulden en een fiets als vervoermiddelel.
Dat was voor Herman van Vilsteren in 1936 de start van een eigen loodgietersbedrijf.
De vooroorlogse crisisjaren waren zakelijk gezien niet de beste jaren om een eigen bedrijf te beginnen, maar dankzij nuchter ondernemerschap, veel inzet en enthousiasme en het leveren van goed werk, slaagde Herman van Vilsteren er in het bedrijfje verder uit te bouwen.

Na de oorlog kwam de vaart er pas goed in en droeg het loodgietersbedrijf zijn eigen steentje bij aan de wederopbouw van Nederland. In de jaren die volgden, zette de groei door. Opdrachten werden groter en complexer en de reputatie van een betrouwbare, professioneel ingestelde en deskundige partner kreeg steeds meer gestalte.
   
De laatste decennia ligt de nadruk op de projectmatige aanpak, waarbij Paul van Vilsteren steeds vaker al in de ontwikkelingsfase van een project betrokken wordt bij de plannen. Door voortdurend te investeren in nieuwe technieken en ontwikkelingen, maar ook in medewerkers en bedrijfsuitrusting is Paul van Vilsteren in staat om ideeën en oplossingen aan te reiken om  maatwerk op hoog niveau af te leveren.
   
In 1970 nam zoon Paul het directiestokje over van zijn vader en in 2002 heeft vervolgens Bart van Amerongen het directiestokje overgenomen van Paul en werd daarmee directeur eigenaar van een modern en dynamisch installatiebedrijf met ruim 75 medewerkers en twee vestigingen (in 2006 werd Installatiebedrijf Voss & Kool in Dalfsen overgenomen). Beide bedrijven werden aangestuurd vanuit de hoofdvestiging aan de Trawlerweg in Zwolle.

Per 1 mei 2014 werd het bedrijf overgenomen door investerings maatschappij Parmi BV, waarmee een rustige doorstart werd gegeven na het faillisement.

Huidige directeur is Dhr.H Cuijpers.  Er zijn twee vestigingen een in Dalfsen en een in Zwolle.